Rookbaard bbq

Luuk Verzijden is smid, lasser en bbq bouwer. Zijn bbq's maakt hij van oude olievaten. Van dieseltanks tot kleine compressievaten; ze krijgen een tweede leven. Rookbaard bbq's worden, op aanvraag, op maat gemaakt. Rookbaard biedt een uitgebreid assortiment aan handgemaakte bbq's, grills en rooktonnen.

Feestje? Rookbaard verzorgt ook catering op locatie en is in te huren voor festivals, (culinaire) markten en evenementen. De Rookbaard Trailersmoker voorziet ieder publiek van de lekkerste huisgegrilde burgers, worsten en kip. En de gerookte makrelen van Rookbaard zijn inmiddels berucht en beroemd.

Meer informatie? Mail of bel! 06 25597037 / luuk@rookbaard.nl

Smid Rookbaard

Luuk Verzijden is smid, lasser en bbq bouwer. Hij is gespecialiseerd in zeer divers ambachtelijk smeedwerk. Denk aan hek- of raamwerken maar ook aan restauratie. Zo heeft Luuk begin 2016 de monumentale weegschaal van De Waag in Schiedam in oorspronkelijke staat hersteld.

Meer informatie? Mail of bel! 06 25597037 / luuk@rookbaard.nl

Rookbaard hier

Rookbaard heeft zich gespecialiseerd in divers ambachtelijk smeedwerk en biedt een ruim assortiment op maat gemaakte BBQ's/Grills en rooktonnen aan.

Voor meer informatie en/of een offerte: luuk@rookbaard.nl

Waar wanneer

Prijslijst

Olievat BBQ 200 Liter model (voor prijzen neem contact op)

Basismodel
Wielen per paar

Houten werkblad

Houten werkblad beide kanten
Kleine schoorsteen

Olievat bbq 60 liter model

Basismodel
Wielen per paar
Houten werkblad
Kleine schoorsteen

Balkon BBQ's

60 liter oliedrum

Huurprijzen (per dag)

Olievat BBQ
75,00
Trailer Smoker
Prijs in overleg