Rookbaard bbq

Luuk Verzijden is smid, lasser en bbq bouwer. Zijn bbq's maakt hij van oude olievaten. Van dieseltanks tot kleine compressievaten; ze krijgen een tweede leven. Rookbaard bbq's worden, op aanvraag, op maat gemaakt. Rookbaard biedt een uitgebreid assortiment aan handgemaakte bbq's, grills en rooktonnen.

Feestje? Rookbaard verzorgt ook catering op locatie en is in te huren voor festivals, (culinaire) markten en evenementen. De Rookbaard Trailersmoker voorziet ieder publiek van de lekkerste huisgegrilde burgers, worsten en kip. En de gerookte makrelen van Rookbaard zijn inmiddels berucht en beroemd.

Meer informatie? Mail of bel! 06 25597037 / luuk@rookbaard.nl

Smid Rookbaard

Luuk Verzijden is smid, lasser en bbq bouwer. Hij is gespecialiseerd in zeer divers ambachtelijk smeedwerk. Denk aan hek- of raamwerken maar ook aan restauratie. Zo heeft Luuk begin 2016 de monumentale weegschaal van De Waag in Schiedam in oorspronkelijke staat hersteld.

Meer informatie? Mail of bel! 06 25597037 / luuk@rookbaard.nl

Rookbaard hier

Rookbaard heeft zich gespecialiseerd in divers ambachtelijk smeedwerk en biedt een ruim assortiment op maat gemaakte BBQ's/Grills en rooktonnen aan.

Voor meer informatie en/of een offerte: luuk@rookbaard.nl

Waar wanneer

SEPTEMBER 2016
23 t/m 25 september
BBQ
Brandersfeesten Schiedam
Brandersfeesten Schiedam
OKTOBER 2016
8 oktober
BBQ
Opening Willem Alexander
Sportpark

Plaatjes
Kijken


een 60 liter oliedrum, voor aan de muur

een 60 liter oliedrum, in de tuin